Aluminium veranda van Dali

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en alvast de eerste stap te zetten richting de realisatie van uw aluminium veranda.

Waarom een veranda
of tuinkamer VAN DALI?

Bij de aanschaf van een veranda/tuinkamer zult u de nodige research moeten verrichten om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Er zijn tal van aanbieders van deze producten, waarom dan kiezen voor Dali tuinaanleg;

  • Dali Tuinaanleg biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om uw gehele tuin door één partij uit te laten voeren. Hierdoor ontzorgt u uzelf van afstemmen, rondbellen en een hoop geregel. 
  • Daarnaast biedt Dali Tuinaanleg u persoonlijke aandacht met één contactpersoon en na oplevering zijn wij altijd te bereiken.

Wij zijn ons er zeer van bewust dat alleen een tevreden klant zichzelf positief kan uitlaten over ons en dus is een tevreden klant onze prioriteit!

de garanties VAN DALI?

Onze aluminium veranda & tuinkamer producten

overgang tussen binnen & buiten

Veranda

afgesloten & ruimtelijk

TuinKamer

met of zonder aluminium

glazen wandsysteem

privacy & warmtewerend

zonwering

Previous
Next

Waarom een aluminium veranda?

Met een veranda of ook wel terras- of tuinoverkapping genoemd, creëer je lichte ruimtes verbonden aan huis die de scheidslijnen tussen binnen en buiten doen vervagen. Overdekt genieten van lange, gezellige zomeravonden op uw terras of gewoon met een kopje koffie onder de eerste zonnestralen die de ochtendzon u aanbiedt. Echter wel gewoon het buitengevoel ervaren doordat het geen gesloten constructie is.

Wel belangrijk om te weten: een veranda kan de eerste stap zijn naar een volledige tuinkamer helemaal naar wens. De constructie kan achteraf met wandsystemen naar keuze afgemaakt worden.

ALUMINIUM VERANDA

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en alvast de eerste stap te zetten richting de realisatie van uw aluminium veranda.

aluminium TUINKAMER​

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en alvast de eerste stap te zetten richting de realisatie van uw aluminium tuinkamer.

Waarom een aluminium tuinkamer?

Alle seizoenen genieten en relaxen in je tuin, beschut tegen weer en wind (echter niet geïsoleerd). Een tuinkamer van Dali tuinaanleg is een combinatie van een veranda en daarop perfect aansluitende voor- en zijwanden. 

Een op maat gemaakte tuinkamer van Dali tuinaanleg is de “eyecatcher” van de woning. Een plek om te rusten en te ontspannen, of een plek om vrienden en familie te ontvangen. Een mooie, gezellige ruimte met veel glas en licht waar je elke dag kunt genieten.

Wij bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden om uw tuinkamer wens te realiseren.

Waarom een GLAZEN WANDSYSTEEM​?

Met een glazen wandsysteem van Dali tuinaanleg maakt u uw buitenruimte compleet. U kunt genieten van uw tuinkamer en uitzicht hebben op de rest van uw tuin ongeacht de weersomstandigheden. U kunt kiezen uit 2 systemen:

Glazen schuifbare panelen;

De glazen schuifpanelen van Dali tuinaanleg bestaan uit meerdere schuifbare glazen panelen met overlap naar keuze en met of zonder deurmeenemers.

Aluminium/glazen schuifpuien;

Een aluminium glazen schuifpui is in feite niets anders dan een glazen paneel omlijst in een aluminium kader. Ondanks dit kleine wezenlijke verschil ziet de één er toch heel anders uit dan de ander. Een klein verschil dus met een enorme impact op de uitstraling.

GLAZEN (aluminium) WANDSYSTEEM​

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en alvast de eerste stap te zetten richting de realisatie van uw glazen (aluminium) wandsysteem.

ZONWERING

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en alvast de eerste stap te zetten richting de plaatsing van uw zonwering.

Waarom een automatische zonwering?

Zodra de zomermaanden naderen kan het onaangenaam warm worden onder uw veranda, het is dan ook zeker geen overbodige luxe om uw veranda te voorzien van een zonwering. Hierdoor kunt u optimaal genieten van een plek onder de schaduw en u weerhoudt de buren van inkijk in uw privé leven.

Een automatische zonwering draagt niet alleen bij aan de vermindering van de hoeveelheid licht die er binnenkomt maar houdt ook zeker de warmte buiten. De zonweringen zijn in dezelfde RAL kleuren te verkrijgen als de aluminium profielen die we aanbieden.

ALUMINIUM veranda & zonnewering 5 premium RAL-kleuren

Gitzwart

RAL9005

AntracietGRIJS

RAL7016

ZILVERgrijs

RAL7001

Aluminium grijs

RAL9007

crèmewit

RAL9001

u kiest.. dali realiseert.. en u geniet van uw veranda!

1.

contact opnemen

Bevalt wat u ziet, heeft u er een goed gevoel bij of heeft u postieve geluiden gehoord van uw omgeving, bel ons dan even.

2.

kennismakingsgesprek

Dali komt bij u langs om uw wensen en onze adviezen onderling uit te wisselen en we maken gebruik van de mogelijkheid om gelijk even in te meten.

3.

vrijblijvende offerte

U ontvangt van ons een offerte zoals met u is afgesproken, dit is geheel vrijblijvend.

4.

Bij akkoord

Zodra wij een akkoord krijgen, spreken we een plaatsingsdatum af en gaan we aan de slag met het op maat klaarmaken van uw producten.

5.

dali komt bij u langs

Wij plaatsen de overeengekomen producten en leveren dit in veel gevallen dezelfde dag nog op.

6.

u geniet!

Veel plezier met indelen en meubileren. Wij ontvangen graag een aantal foto`s van uw nieuwe ontspanningsplek.

Kijkt u even of uw vraag hier tussen staat

FAQ

De materialen waarvan de veranda wordt gemaakt zijn duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Eens in de tijd een sopje met krasvrije zachte borstel en u kunt nog jaren zorgeloos genieten van uw mooie veranda.

Een tuinkamer is een niet geïsoleerde buitenruimte die u bescherming biedt tegen weer en wind. Echter door de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten is tijdelijke condensvorming niet te voorkomen. Ventileren is dus van essentieel belang en als u teveel planten binnen heeft staan dan is dat goed om deze af en toe buiten te zetten.

Condensvorming in de polycarbonaat platen is heel normaal en zal door een speciale tape onderaan de goot afgevoerd worden door natuurlijke ventilatie.

Een veranda en overkapping zijn dezelfde constructies waarbij de veranda aan één kant aan het huis bevestigd wordt en de overkapping vrijstaand is (beiden zijn open ruimtes). Zo zijn ook de tuinkamer en serre dezelfde constructies alleen is de tuinkamer niet geïsoleerd en de serre wel waardoor je de mogelijkheid hebt om de voorgevel van je huis te doorbreken (beiden zijn gesloten ruimtes).

Jazeker, de vrijheid om buiten te genieten beschut voor regen en bij een tuinkamer ook nog eens van weer en wind. 4 seizoenen kunnen genieten van een extra ruimte aan huis is niet iets wat te verwaarlozen is. 

Tijdens de montage zult u zien dat wij op het dak lopen om het één en ander te bevestigen. Echter wij weten waar wel en niet te stappen. Dus ja het kan, maar doe het alstublieft niet, omdat het niet daarvoor bedoeld is. Kiest u er toch voor om erop te lopen leg dan een lange plank over meerdere liggers om zo het gewicht te verdelen.

Jazeker, wij leveren 100% maatwerk dus een geïsoleerde tuinkamer is ook zeker een optie die wij aanbieden.

Op het dak wordt er gelaagd glas gebruikt met een dikte van 8,8mm. 

De aluminium/glazen schuifpuien zijn eveneens van gelaagd glas, met een dikte van 6,4mm.

De glazen schuifbare panelen zijn van gehard/veiligheidsglas en die hebben een dikte van 10mm.

Wat betekent gelaagd glas?

Bij gelaagd glas zit er een stevige kunststoffolie laag tussen twee samengesmolten glasplaten. Als het glas breekt zorgt de folie ervoor dat de scherven bijeen worden gehouden, hierdoor is het glas doorvalveilig, inbraak vertragend en letsel werend.

Wat betekent gehard glas?

Gehard glas of ook wel veiligheidsglas genoemd is speciaal behandeld glas. Het is vele malen sterker dan gewoon glas en ook nog eens bestand tegen grotere temperatuursverschillen. Als het breekt valt het in kleine korrels uiteen. De kans op ernstig lichamelijk letsel wordt hierdoor geminimaliseerd. Gehard glas wordt doorgaans gebruikt in auto’s, bushokjes, glazen douchedeuren, glazen tafels enz.

Een tuinkamer kan in de meeste gevallen zonder bouwvergunning geplaatst worden, echter adviseren wij om altijd zelf na te gaan of dit ook geldig is in uw gemeente.

Jazeker, zoals eerder al is vermeld is alles 100% maatwerk, dus ook een indeling van een wand. Dit kan verwezenlijkt worden met polycarbonaat, glas en/of aluminium of een mix van alles. 

U kiest.. Dali realiseert!

Wij staan garant voor onze producten en werkzaamheden dus krijgt u ook garantie hierop.

  • 5 jaar op constructie, aluminium onderdelen (inclusief coating), polycarbonaat en spontane glasbreuk.
  • 2 jaar op rubberen onderdelen, LED verlichting en zonweringsdoeken.
  • 1 jaar op bewegende onderdelen.

U kunt aanspraak op garantie maken mits u voldoet aan de garantievoorwaarden zoals deze staan vermeld in de algemene voorwaarden.