Welkom bij Dali Tuinaanleg

Welkom op mijn website die ontstaan is uit passie en liefde voor het hovenierschap, waarin mens én milieu in dezelfde lijn staan om zo de meest duurzame tuin te creëren. In een dynamische wereld waarin de tijd vliegt vergeten we wel eens dat mens én milieu in balans moeten zijn voor het mooiste resultaat. Daarom is duurzaamheid voor mij de perfecte balans tussen mooi, groen, kwaliteit en betaalbaar!

Dali is gek op werken met hout. Daarom hoef je geen enkel moeite te hebben met het vinden van de perfecte (op maat gemaakte) meubels voor in je tuin. Dali ontwerpt en maakt al het denkbare houtwerk speciaal voor jou. En let op; zijn liefde voor hout slaat over in jouw liefde voor je tuin!

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Voor veel mensen klinkt duurzaam als een duur begrip, maar dat hoeft helemaal niet. In de meeste gevallen is een duurzame tuin goedkoper en heeft deze ook een langere levensduur. Ik kies graag voor materialen die het ecologische evenwicht van uw tuin zo min mogelijk verstoren. Een tuin die goed is voor zichzelf, zal ook altijd goed genoeg zijn voor u. Wat van de tuin is, hoort ook in de tuin, daarom kies ik graag voor hergebruik van materialen en recyclen. Het bedenken voor een nieuwe functie voor deze materialen is altijd weer een leuke uitdaging!

Omdat ook de meest kleine ingrepen een groot impact kunnen hebben, is geen enkele klus te klein voor mij. Laten we dus daarom onder het genot van een goed kopje koffie eens samen kijken wat je wensen zijn. Toch nog niet overtuigd, heb je andere vragen of wil je een koffieafspraak maken? Vul dan onze contactformulier in zodat ik je persoonlijk kan bellen of mailen. Alle informatie is geheel vrijblijvend!

Vriendelijke groet,

Tijd voor een nieuwe Tuin?

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of is uw huidige tuin toe aan een herinrichting? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Dali Tuinaanleg. Wij zetten uw wensen om in een prachtige tuin waar u vele jaren van kunt genieten.