Mijn liefde voor hout/aluminium slaat over in jouw liefde voor je tuin!

Bij Dali Tuinaanleg zijn we gek op werken met hout & aluminium. We doen er alles aan om de perfecte tuin voor jou te creëren waar je optimaal van kunt genieten met vrienden en familie. Wij regelen alles, van overkappingen, bestrating, vlonders tot carports en andere meubels op maat.

ALUMINIUM VERANDA & TUINKAMER

Verscheidene kleuren en vormen, maten en uitvoeringen. Van dichte wanden tot schuifwanden, glas of poly, noem het maar op. Maak je keuze en wij zullen leveren!

HOUTEN OVERKAPPINGEN & TUINKAMERS

Overkappingen: zo veel soorten en modellen, alles is mogelijk. Het is en blijft een kwestie van smaak om te bepalen welke goed genoeg is voor je tuin.

SCHUREN

Snel en geordend je spullen opbergen doe je gemakkelijk in je schuur. Groot of klein, laat deze mooi passen in je tuin. Of toch een schuur én overkapping als geheel, of die mooie carport samen met je schuur? De combinaties zijn eindeloos. Jij kiest!

PERGOLA'S

Strak, modern, huiselijk, romantisch, knus of vrolijk design? Het zijn de kleine details waar Dali rekening mee houdt zodat jij ook in je tuin echt thuis komt.

CARPORTS

Als je auto dan toch een plek heeft in je tuin, moet deze wel mooi aansluiten bij de rest. Laat Dali een carport maken die iedereen mag zien.

VLONDERS/VERANDA'S

Heerlijk chillen met vrienden, dance party, karaoke podium of gewoon een BBQ ruimte? Kies voor een vlonder of veranda die laat zien wie jij bent!

FONTEINEN/VIJVERS

Water is een mooie eyecatcher in je tuin waarbij je eveneens tot rust komt. Dit kun je realiseren door een fontein, waterval of vijver te nemen in je tuin. Met het creatief denken van Dali kunnen we ook diverse materialen recyclen, waardoor deze uniek zal zijn.

GRASAANLEG

Lekker met je voeten wroeten in echt gras, of liever spelen met je kinderen op kunstgras. Laat het een keuze zijn waar je gelukkig van wordt.

VERLICHTING & ELECTRA

Als de drukte van de dag omschakelt in de rust van de nacht, wil je met goede verlichting optimaal genieten van je tuin.

BESTRATING

Alleen bestrating is nuttig, maar zullen we je tuin mooi én nuttig maken? Laten we samen kiezen om je tuin meerdere kleuren te geven en te spelen met het contrast.

BLOEMEN & PLANTENBAKKEN

Bloembakken; Gewoon  ‘rechttoe-rechtaan’, L-vorm, verhoogd, laag aan de grond, kunstzinnig, rond, vierkant…. Jij verzint het Dali maakt het!

SCHUTTINGEN

Veelal dient een schutting om je privacy te waarborgen, maar je kunt ook kiezen voor een lage schutting die mooi laat zien wat Dali van je tuin gemaakt heeft.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem gerust contact op met Dali. Wij zorgen er voor dat je tuinwens werkelijkheid wordt.